„Svetosavci“ se posle raspusta sele u zgradu Ekonomskog, nastava u drugoj smeni do 21 sat

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 13. april 2023. Učenici bujanovačke Srednje škole „Sveti Sava“ posle raspusta sele se u zgradu Ekonomskog fakulteta, a najveći problem biće im to što će nastava u drugoj smeni trajati do 21 sat.

Kao što su Bujanovačke i najavile, zbog početka rekonstrukcije škole, „Svetosavcima“ je svoje bujanovačko odeljenje ustupio Ekonomski fakultet iz Subotice, gde će dočekati i narednu školsku godinu.

Od srede 19. aprila, kada se završava raspust, nastava će se u zgradi fakulteta odvijati u popodnevnim časovima. Prva smena počinje u 13 a završava se u 17:15 časova, dok će druga smena nastavu pratiti od 17:20 do 21 čas.

„Svetosavci“ se sele na Ekonomski fakultet zbog rekonstrukcije škole

Učenici će u prostorijama Ekonomskog fakulteta završiti započetu školsku godinu i početi narednu od septembra – kaže za naš portal direktorka SŠ „Sveti Sava“ Svetlana Manasijević.

Ona nije mogla da precizira kad tačno kreće rekonstrukcija škole.

-Počeli smo da se pakujemo i da selimo stvari, ali još uvek nismo izneli sve. Žurimo kako bi nastava posle praznika nesmetano krenula na fakultetu jer naša zgrada više nije bezbedna. A kada će tačno početi rekonstrukcija škole nemam zvaničnih informacija – dodaje Manasijevićeva.

Opština: Rekonstrukcija škole „Sveti Sava“ može da počne

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *