Suspendovan fudbalski sudija koji je u Hanu isključio trojicu igrača Trnovca

Saopštenje FK Ternoci

Bujanovac, 20. april 2023. – Aleksandar Nikolić, fudbalski sudija iz Leskovca, koji je na utakmici u Vladičinom Hanu između domaće Morave i Trnovca isključio trojicu gostujućih igrača, neće moći da sudi četiri kola u Zoni „Jug“, a kažnjen je i tako što mu je ocena smanjena na „dovoljan“. On je osim crvenih, gostima podelio i 7 žutih kartona zbog čega Trnovčani nisu mogli da sastave tim za narednu utakmicu na svom terenu protiv Alakinca, direktnog rivala za opstanak.

Posle utakmice u Hanu FK Ternoci, za koji igraju Albanci, najavio je istupanje iz lige i žalbe FSS i UEFA.

FS RIS: FK Trnovac ostaje u Zoni „Jug“, ali postoji samo jedan uslov

Nakon ove utakmice Trnovčani nisu izašli na svoj teren protiv ekipe Alakinca, direktnog konkurenta za opstanak, a utakmica je registrovana službenim rezultatom 0:3 za goste.

Trnovčani nisu želeli da igraju ni u poslednjem kolu ovog vikenda protiv preševske Lugine, zbog čega im preti izbacivanje iz lige, ali je FS Regiona istočne Srbije, pod čijim je patronatom Zona „Jug“, ostavio mogućnost da se ovaj meč odigra naknadno i tako spreči suspenzija tima iz Velikog Trnovca.

Fudbalska priča započeta u Vladičinom Hanu, međutim, ubrzo je postala politička, o čemu su Bujanovačke pisale.

Kako nezvanično saznajemo, u toku su pregovori (četvrtak, 20. april) između rukovodstva FS RIS i predstavnika FK Ternoci o tome hoće li da odigraju propušteni meč u preševu i tako izbegnu izbacivanje iz lige.

Kamberi: Ovo nije fer, FK Ternoci teško oštećen u Hanu sa tri crvena kartona




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *