Psi iz Bugarske, S. Makedonije i Srbije najlepši na izložbi u Vranju

Bujanovac, 2. maj 2023. (Foto Vranjenews) – Sibirski haski iz Rusije, patuljasta pudla iz Bugarske, doberman iz Srbije i engleski koker-španijel iz Severne Makedonije, najlepši su psi dvanaeste Međunarodne izložbe pasa svih rasa CACIB Vranje 2023, prenosi Vranjenews.

Izložba je tradicionalno održana u ponedeljak, 1. maja, na prostoru vranjskog Sportskog centra. Odluke na ovogodišnjoj izložbi donosili su sudije iz Italije, Španije, Rusije, Severne Makedonije i Srbije.

Međunarodna izložba pasa u Vranju 1. maja

„Dvanaesta Međunarodna izložba pasa CACIB Vranje ispunila je sva očekivanja. U prilog tome govori podatak da su izlagači iz cele Evrope prijavili svoje pse, kao i izlagači iz Australije i Južne Amerike. Svake godine sve veći broj izlagača i posetilaca svrstava ovaj međunarodni događaj u jedan od najvećih u regionu“, rekao je jedan od organoyatora Mića Mladenović.

Osim pehara iz Italije, pobednicima su, kao i proteklih godina, uručeni paketi premijum italijanske hrane za pse Monge, kao poklon generalnog sponzora manifestacije.

Ove godine zabeležen je rekordan broj izlagača.

Izložba CACIB Vranje 2023 održana je u organizaciji Kinološkog društva Švrća, a po odobrenju Kinološkog saveza Srbije i Međunarodne kinološke federacije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *