Mladi fudbaleri BSK stigli do polufinala na međunarodnom turniru u Popovcu

Bujanovac, 29. maj 2023. Mladi fudbaleri FK BSK iz Bujanovca osvojili su 4. mesto među 24 ekipe na Međunarodnom fudbalskom turniru „Oliver Jevtić“ održanom ovog vikenda u Popovcu kod Niša.

U konkurenciji 24 ekipe iz Srbije, Bugarske i Makedonije visoko četvrto mesto mladi bujanovački fudbaleri ostvarili su pobedivši dečake iz Trstenika, Niša, Knjaževca, Sofije, Pernika, Surdulice, Pirota, Prokuplja, Skoplja, Zaječara i Paraćina.

Turnir je organizovan u čast tragično poginulog Olivera Jevtića.

-Ovog vikenda dve selekcije našeg kluba, dečaci rodjeni 2014/15 godine kao i dečaci rođeni 2011. godine, dopunjeni godinu dana mlađim saigračima iz kluba, učestvovali su na jednom od najmasovnijih turnira u zemlji u poslednjih nekoliko godina – kažu u klubu.

Na turniru koji je trajao dva dana (subota i nedelja) učestvovalo je čak 76 ekipa koje su priredile, kako kažu, pravi spektakl za vise od 1000 prisutnih ljudi na stadionu u Popovcu.

-Dečaci rođeni 2014/15 godine platili su ceh debitantskom učesću na ovako zahtevnom takmičenju i završili su takmičenje u grupnoj fazi. Dečaci rođeni 2011/12 godine bili su pravo otkrovljenje turnira i u potpunosti pokupili simpatije mnogobrojne publike u Popovcu – poručuju iz kluba.

Ovo je, po njihom rečima, jedno veliko iskustvo kako za igrače, tako i za upravu kluba i trenere. Pored toga, ogroman je stimulans da nastave sa napornim radom u budućnosti.

-Bravo deco, ponosni smo na sve vas! Idemo dalje! – poručili su iz kluba.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *