Sokobanja omiljena destinacija Bujanovčana za odmor sa vaučerima

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 31. maj 2023. (Foto Wikipedia) – Svih 100.000 turističkih vaučera za odmor u Srbiji od po 5.000 dinara podeljeno je za samo jedan dan, što je dosadašnji rekord. Bujanovčani najzainteresovaniji da odmor provedu u Sokobanji.

-Još uvek statistika nije sređena i ja nemam precizan podatak o tome koliko Bujanovčana je juče predalo dokumentaciju za vaučere, niti za koje mesto, jedino što sam primetio je da je Sokobanja najtraženija destinacija za odmor u Srbiji – kaže za naš portal Goran Spirić, direktor Pošte u Bujanovcu.

Mitrović: Renoviramo deo po deo Banje zahvaljujući vaučerima

Na specijalizovanim sajtovima vikend zakup apartmana (petak-nedelja) u Sokobanji početkom juna košta od 6.000 dinara pa naviše, dok je vikend u eksluzivnom hotelu sa svim sadržajima oko 26.000 za dvoje.

Državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine Uroš Kandić rekao je agenciji Beta da je od 100.000 vaučera 54 odsto podeljeno penzionerima, 29 odsto zaposlenima i 10 odsto nezaposlenima.

Pored najtraženijih destinacija Sokobanje, Vrnjačke banje i Zlatibora, u ponudi je ovog puta još 4.200 ugostiteljskih objekata širom Srbije, što je rekordan broj ugostitelja u sistemu vaučera do sada.

Vaučeri mogu da se iskoriste do 20. novembra ove godine.

Počinje podela vaučera za odmor u Srbiji

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *