Danijela se porodila na naplatnoj rampi u sanitetu bujanovačke Hitne

Bujanovac, 5. jun 2023. Danijela Veljanović (27) iz Žuželjice porodila se noćas u sanitetu bujanovačke Hitne pomoći, na naplatnoj rampi u Bujanovcu i na svet donela četvrtu ćerku. I beba i mama su dobro, a srećnog oca vest je dočekala na bazi Jug.

-Ja radim u vojsci, bio sam na bazi Jug kad mi je supruga javila da je dobila bolove. Moja sestra je odmah pozvala Hitnu pomoć i dok sam ja stigao Hitna je već povezla – kaže za Bujanovačke otac deteta, tridesetogodišnji Marko Veljanović iz Žuželjice.

Međutim, beba nije sačekala da stigne do porodilišta, već je porođaj krenuo u kolima Hitne pomoći na naplatnoj rampi u Bujanovcu.

-Lekar iz Hitne pomoći i medicinka sestra odlično su obavili zadatak i porodili je bez problema. I beba i mama su dobro – kaže uzbuđeno Veljanović. On se javno zahvalio dr Bejtuli Ajetiju i medicinskoj sestri Snežani Trajković, koji su uspešno porodili njegovu suprugu van porodilišta.

Veljanovićima je ovo četvrta ćerka. Danijela se porodila mesec dana pre termina i rodila bebu od  2.250 grama. Beba i mama su sada u vranjskom porodilištu i obe su dobro.

Ovo nije prvi ovakav podvig lekara bujanovačke Hitne pomoći.

Ekipa Hitne porodila ženu u dvorištu njene kuće u Bujanovcu
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *