Još jedna pobeda seniora KK Play 017, presudili iskustvo i bujanovačka publika

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 9. jun 2023. – Seniori OKK Play 017 pobedili su na domaćem terenu, u okviru Letnje košarkaške lige ekipu Pantera 2 iz Vranja rezultatom 62:55.

-U veoma neizvesnoj i borbenoj utakmici protiv jedne od najboljih ekipa momaka rođenih 2006/07 godine, iskusniji igrači našeg tima su uspeli da pobede – kaže Nenad Stajić, osnivač i trener KK Play o17.

Bujanovački prvotimci žele da istaknu fair play igru mladih igrača i pohvale trenera i predsednika kluba KK Panteri iz Vranja Marjana Stanojkovića.

-Najveci utisak na utakmici ostavio je maleni Bogdan Stanojkovic (2006) koji je postigao 28 poena od ukupno 55 koliko je dala ekipa Pantera – dodaje Stajić.

Po rečima Strahinje Zdravkovića, prvotimca Play 017, ovog puta je iskustvo bilo presudno i podrška navijača sa tribina.

-Protivnici su bili motivisani i borbeni, uspeli smo da preokrenemo rezultat u poslednjoj četvrtini – kaže Zdravković koji je igrao svih 40 minuta i postigao 15 poena i dodaje da je najuspešniji u domaćoj ekipi bio Danilo Dabetić, koji je postigao 19 poena.

Ovom prilikom seniori KK Play 017 žele da izraze veliku zahvalnost publici u Bujanovcu, koja je iz utakmice u utakmicu sve brojnija na tribinama KSC Mladost Bujanovac.

Sledeću utakmicu igraće protiv Radnika u Surdulici, u sredu, 14. juna, od 19 časova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *