Mitrović: Prozivke Olivera Milenkovića nemaju veze sa životom

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 12. jun 2023. Šef Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Bujanovcu Nenad Mitrović demantovao je navode predsednika SrBske organizacije Sabornost (SOS) Olivera Milenkovića da opstruiše rad ove organizacije.

-To su čiste gluposti i prozivke koje nemaju veze sa životom. Smatram da nema potrebe da komentarišem tako nešto – kaže Mitrović za Bujanovačke.

Na tribini odžanoj prošlog četvrtka Milenković je direktno optužio Mitrovića da opstruiše rad SOS-a tako što zabranjuje korišćenje određenih prostorija za promociju organizacije i utiče na građane da ne dolaze na skupove.

Tribina organizacije Sabornost: Poslednji čas da država spreči iseljavanje iz Bujanovca (video)

Šef naprednjaka u Bujanovcu kaže da su jedine prostorije koje on može da ustupi Milenkovićevoj organizaciji prostorije SNS u centru grada.

-Nikada nisam dobio takav zahtev, a o bilo kojim drugim prostorijama ne mogu da odlučujem. Ne mogu ja da naredim nekom direktoru škole da ustupi školske prostorije u političke svrhe. Nisam nadležan za škole i mesne zajednice – kaže on.

Naglasio je da ga uopšte ne zanima i ne obraća pažnju na to što radi SOS i ponovo im poželeo sreću i uspeh u radu.

Pored optužbi za opstrukciju, Milenković je kritikovao i dosadašnji učinak svih srpskih političara u Bujanovcu.

-Srpska zajednica ovde nema političara. (Šaip) Kamberi i (Nagip) Arifi su političari, oni su nešto ostvarili, šta su naši političari uradili – rekao je Milenković  četvrtak na tribini SOS-a o iseljavanju iz opštine.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *