Rahim i David najbolji u mlađim kategorijama FK BSK

 

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 26. jun 2023. – David Simonović iz selekcije pionira i Rahim Iseni iz selekcije petlića FK BSK u nedelju su nagrađeni za doprinos i zalaganje, a klub je sezonu mlađih kategorija proglasio uspešnom.

-Zajedničkim druženjem svih članova mlađih selekcija spuštena je zavesa na prethodnu takmičaraku sezonu koju smatramo jako uspešnom na svim poljima – kažu u klubu.

Uprava kluba je nastavila trend nagrađivanja igrača za njihov doprinos i zalaganje, pa su Rahim i David od kluba na poklon dobili po komplet trenerki.

-Odlukom ljudi iz uprave kluba ove godine izbor je pao na Davida Simonovića iz selekcije pionira i Rahima Isenija iz selekcije petlića.

Kako je objasnio Boban Stojanović iz uprave kluba, ovi momci su nagradu dobili jer su igrali utakmice uprkos teškim povredama.

Fudbaleri iz selekcije cicibana, po rečima trenera, takodje su dobili izazov za vreme raspusta i najaktivniji dečaci takodje će pokupiti neku od nagrada.

-U planu je formiranje selekcije ”kadeta” kao i upis dečaka predškolskog uzrasta koji počinje 15. jula – dodoaju iz kluba.

Pioniri FK BSK pobedom u Nišu završili sezonu

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *