Proslava mature u školi u Levosoju, đak generacije Aleksandar Trajković

Piše: I. Jovanović

Aleksandar Trajković

Bujanovac, 27. jun 2023. Aleksandar Trajković iz Oslara proglašen je za đaka generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Levosoju. On je i nosilac Vukove i Dositejeve diplome. Pored njega, Vukovom i Dositejevom diplomom nagrađeni su i učenici Nikola Milenković iz Bujanovca i Luka Antanasković iz Levosoja.

-Sva trojica su, pored diploma, dobila i knjige kao nagradu, a đak generacije dobio je na poklon i ručni sat – kaže za Bujanovačke nastavnica biologije  Daliborka Mladenović.

Mnogo meštana, roditelja i prijatelja učenika okupilo se u ponedeljak ispred škole da uveliča svečanu ceremoniju dodele diploma, nakon čega je usledila proslava mature.

Crveni tepih, vatromet, prelepa dekoracija i pozitivna energija učini su veče čarobnim, po rečima Mladenovićeve.

-Bilo je fenomenalno, utisak kolega i roditelja je da dugo nije bilo ovako lepog slavlja. Mnogo ljudi se okupilo ispred škole da uveliča naše slavlje, imali smo i vatromet i prelepu dekoraciju, a sama proslava mature bila je za pamćenje – kaže ona za naš portal.

Luda žurka, kako kaže, trajala je do kasno u noć, deca su bila presrećna i nesumnjivo je da će ovo slavlje pamtiti do kraja života.

-Svi smo se lepo proveli, deca su bila prelepa, igrala su i pevala sve vreme, a imali smo i lutriju koja im je bila posebno zabavna – dodaje Mladenovićeva.




One thought on “Proslava mature u školi u Levosoju, đak generacije Aleksandar Trajković

  1. Рада

    Све похвале за матуранте из Левог Соја, а посебно похвала за ангажовање и реализацију саме прославе.
    Посебно бих поздравила разредног старешину,Далиборка, и све честитке и њој и ученику.
    Она је професионални ентузијаста у свом послу, тако да верујем да је то пренела и свом ученику, ђаку генерације, коме желим пуно успеха у даљем школовању, а њој и даље успеха у својој професији.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *