Prijava za penzionerske kartice i u Poštanskoj štedionici

Bujanovac, 10. jul 2023. Penzioneri koji se do sada nisu prijavili za Penzionersku karticu, čija primena počinje od 1. oktobra, sada mogu to učiniti i na šalterima banke Poštanske štedionice.

Banka Poštanska štedionica je prepoznala mogućnost da se aktivno uključi u projekat Penzionerskih kartica Fonda PIO i svim penzionerima koji to do sada nisu učinili ponudila opciju prijava na svojim šalterima širom Srbije, saopšteno je iz Fonda PIO.

„Obaveštavamo penzionere da se od sada za svoju Penzionersku karticu nove generacije mogu prijaviti i na šalterima ekpozitura Banke Poštanska štedionica, na više od 200 lokacija u Srbiji. Na ovaj način pojednostavljen je i olakšan proces podnošenja zahteva za penzionerske kartice“, stoji u saopštenju.

Kroz svoje kanale komunikacije Banka Poštanska štedionica takođe upoznaje penzionere s novim mogućnostima prijava za kartice, čija primena počinje od 1. oktobra.

Podsetimo, reč je o „novoj generaciji“ penzionerskih kartica, koje će biti značajno unapređene u odnosu na postojeće koje sada izdaje PIO fond, jer će nove kartice nuditi mnogo više pogodnosti.

Penzioneri će korišćenjem kartice moći da prikupljaju bodove, koji će im omogućiti dodatne popuste i pogodnosti u raznim supermarketima, veleprodajama, maloprodajama, salonima.

Pored toga, imaće mogućnost da uđu u muzeje i pozorišta besplatno, a tu su i besplatni zdravstveni pregledi i popusti u banjama.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *