Izboden muškarac u Bujanovcu, za počiniocem se traga

Bujanovac, 24. jul 2023. (foto ilustracija) – S.S. (1991) iz Bujanovca izboden je nožem u nedelju oko 16 časova u ulici Moravska 76. On je zadobio teške telesne povrede opasne po život, a za osumnjičenim Lj.M. (1992) se traga.

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je dana 23. jula, oko 16 časova u Bujanovcu, u ulici Moravska 76 bb, na raskrsnici, nakon kraće rasprave, lice Lj.M. (1992) nožem zadao tri uboda S.S. (1992) iz Bujanovca.

Kako se navodi, S.S.  zadobio je ubod u predelu leve strane grudnog koša, u blizini srca i jednu posekotinu u predelu levog obraza, kojom prilikom je zadobio teške telesne povrede opasne po život, a koje su konstatovane od strane lekara HMP DZ u Bujanovcu.

-Oštećeni je nakon pružene prve pomoći u DZ u Bujanovcu, prevežen u MC u Vranju, a nakon toga, zbog težine nanesenih povreda transportovan u KC u Nišu – navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni Lj.M, nakon potraživanja na kućnoj adresi nije pronađen i za istim se traga.

-Od strane dežurnog tužioca VJT u Vranju, naloženo je, da se nakon pronalaska osumnjičenog, istom donese rešenje o zadržavanju do 48 sati zbog krivičnog dela Ubistvo u pokušaju iz čl. 113. u vezi čl. 30. KZ Republike Srbije – navodi se u saopštenju.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *