fbpx

Posao za 67 policajaca u Pčinjskom okrugu

Bujanovac, 28. jul 2023. – Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) raspisalo je konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), od toga za 67 radnih mesta u Policijskoj upravi (PU) Vranje.

U vranjskoj upravi biće primljeno 10 polaznika za radno mesto policajca, 3 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda i 54 polaznika za radno mesto graničnog policajca.

Radi se o konkursu za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

„Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu se prijaviti do 11. avgusta, u policijskim stanicama po mestu prebivališta“ – navedeno je u tekstu konkursa.

Od 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 saobraćajni policajac i 250 na radnom mestu granični policajac.

„Kandidati za polaznike će se prilikom prijave na konkurs izjašnjavati za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje“ – navodi se u konkursu.

Sve o uslovima, dokumentaciji i detaljima konkursa možete se naći na sajtu MUP-a www.mup.gov.rs i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *