Rođendan Bujanovačkih: 8 godina u službi građana

Bujanovac, 3. avgust 2023. – Na današnji dan pre 8 godina (3. avgusta 2015) objavljen je prvi tekst na vašem i našem portalu, ne baš originalnog naslova „Zašto Bujanovačke“, ali bez upitnika jer se pitanje, zapravo, nije ni postavljalo. U kratkom uratku obrazloženo je zbog čega smo se odlučili na pokretanje prvog portala na srpskom jeziku u Bujanovcu, a osnovnog postulata držimo se i danas, osam godina kasnije: Da budemo u službi svih građana Bujanovca.

Sudeći prema vašem odzivu i međusobnom poverenju, sva je prilika da smo u tome i uspeli.

Preko 15.000 objavljenih tekstova na srpskom i albanskom jeziku i milioni pregleda i otvorenih stranica na portalu koji u proseku prati najmanje dvoje članova svakog domaćinstva u Srbiji.

Na hiljade komentara, sugestija, predloga, apela za pomoć, pa i uvreda koje su deo ovog posla.

Bujanovačke su za ovo vreme postale medij kome se veruje, čije se vesti prenose u zemlji i inostranstvu, koji sa podjednakom pažnjom prate svi građani bez obzira na versku, nacionalnu i bilo koju pripadnost jer se vodimo prostim geslom da „Novinarstvo nema naciju“.

Sve ovo ne bismo uspeli bez vas, dragi čitaoci, ali ni bez naših partnera i donatora kojima smo zahvalni što nam pomažu u misiji da našoj zajednici pružimo objektivno, pravovremeno, nepristrasno i, jednom rečju, pošteno informisanje.

I zato, ostanite uz Bujanovačke, vašu i našu zajedničku kuću!

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *