Leskovačka Roštiljijada od 21. avgusta, evo ko sve nastupa

Bujanovac, 4. avgust 2023. Roštiljijada u Leskovcu počinje 21. avgusta i trajaće nedelju dana, a danas je obelodanjeno ko će sve nastupiti na ovoj tradicionalnoj manifestaciji.

Na otvaranju ovogodišnje Roštiljijade 21. avgusta na Trgu u Leskovcu će nastupiti Željko Samardžić.

Drugog dana Roštiljijade nastupiće Bajaga i Instruktori, dok će bina trećeg dana biti rezervisana za Tropiko bend, prenose Južne vesti.

Za četvrtak, 24. avgusta, zakazan je koncert hrvatskog pevača, tekstopisca, kompozitora i kantautora Petra Graša, dok će narednog dana publiku zabavljati YU grupa.

Subota je rezervisana za ljubitelje narodne muzike i nastupe Snežane Đurišić i Dragana Kojića Kebe, dok je novina nastup odabranih izvođača sa “Nišvila” koji će zatvoriti manifestaciju.

Direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić potvrdio je da je pregovarački postupak sa izvođačima završen i da će svi muzičari sa kojima se pregovaralo nastupiti na manifestaciji.

Za koncerte estradnih zvezdi izdvojeno je 8 miliona dinara, što je za million više nego prošle godine, a Kocić nije otkrio koliko će tačno nastupi koštati.

 




One thought on “Leskovačka Roštiljijada od 21. avgusta, evo ko sve nastupa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *