Nekoliko dvorišta na ulazu u Bujanovac poplavljeno zbog izlivanja kanalizacije

Bujanovac, 10. avgust 2023. – Stanovnici ulice Zulfićara Bajramovića na ulazu u Bujanovac zbog izlivanja kanalizacije dve nedelje plivaju u fekalijama, ali je prema rečima nadležnih u Komunalcu njihovim mukama došao kraj.

Na video snimku i fotografijama koje nam je poslala čitateljka vidi se da se kanalizacija meštanima izliva u kuće i dvorišta.

Bujanovčanka koja nam je poslala snimak i fotografije kaže da je situacija užasna, da dve nedelje ne mogu da žive od smrada i da im se kanalizacija izliva u kuće i dvorišta.

-Dve nedelje žena nije mogla da izađe iz kuće, a živi sa starim roditeljima koji su bolesni i ne može da ode do apoteke da im kupi lekove – kaže ona.

Nadležni, na drugoj strani, kažu da su danas (četvrtak) otpušili kanalizaciju i da će problem ubrzo biti rešen, ističući da svakodnevno imaju više intervencija u tom delu grada.

-Evo upravo smo na terenu, kanalizacija je sada otpušena. Poslednjih deset dana po pet puta dnevno naši radnici dolaze ovde da intervenišu – kaže za Bujanovačke tehnički direktor JP Komunalac Semi Aliji.

Izlivanje kanalizacije u Đakovičkoj ulici, problem rešen posle objave Bujanovačkih




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *