Ragmi Mustafi imenovan za savetnika prvog potpredsednika Vlade Kosova

Bujanovac, Priština, 10. avgust 2023. – Ragmi Mustafi imenovan je za političkog savetnika Besnika Bislimija, prvog potpredsednika kosovske vlade za evropske integracije, razvoj i dijalog.

Mustafi, funkcioner Partije za demokratsko delovanje (PDD) i doskorašnji predsewdnik Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) kaže da njegovo imenovanje predstavlja „neverovatnu priliku da služi Kosovu i Dolini“.

-Sa zahvalnošću želim da najavim da sam danas prihvatio poziciju političkog savetnika gospodina Bislimija. Moje imenovanje još jednom potvrđuje posvećenost Vlade Republike Kosovo Albancima u Preševu, Bujanocu i Medveđi, objavio je Mustafi.

Sinani, Kurtijeva savetnica za Bujanovac i Preševo: Prava Albanaca prioritet

I narodni poslanik u Skupštini Srbije Šaip Kamberi pozdravio je Mustafijevo imenovanje:

-Ragmijevo imenovanje za političkog savetnika prvog potpredsednika za evropske integracije, razvoj i dijalog u Vladi Republike Kosovo, pored toga što Dolina ostane deo vladinog dnevnog reda, je i dobar način za stvaranje prostora za nastavak njegove posvećenosti za napredak naše pozicije. Neka njegovi uspesi budu veliki, njegova posvećenost neumoljiva a njegov doprinos Dolini primarna svakodnevna motivacija, čestitao je Kamberi.

Mustafijevo imenovanje još jedan je dokaz da je PDD stranka koja uživa najveće poverenje zvanične Prištine. Podsetimo da je Ardita Sinani, šefica preševskog odbora stranke ranije postala savetnica premijera Albina Kurtija.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *