Mitrović: Znamo za problem Donje mahale, ali Novo Selo je dobilo asfalt ove godine

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 15. avgust 2023. – Predsednik odbora SNS Nenad Mitrović kaže da zna za problem koji imaju meštani Donje mahale u Novom Selu zbog neasfaltiranog puta prema Bogdanovcu koji ih spaja sa Bujanovcem, ali da u uvom trenutku ne može da kaže kako se i na koji način može tim ljudima pomoći.

-Mi smo ove godine radili put za Novo Selo u dužini od 6,5 kilometara, i to je ono što je planirano i urađeno. Znamo za problem Donje mahale, ali videćemo kako i na koji način možemo da pomognemo ljudima – kaže Mitrović.

I meštani Donjeg Novog Sela od Vučića traže put: Imamo sve osim asfalta

Svestan je da put, kako kaže, znači život za sve ljude.

-Kao što znači Novom Selu, tako znači i Lukarcu i Jablanici, podjednako je potreban svim građanima na teritoriji naše opštine – kaže Mitrović i dodaje da je u ovoj godini država odlučila da pomogne opštini Bujanovac u izradnji ta tri putna pravca, na čemu je veoma zahvalan.

Mitrović je demantovao izjavu meštana da mu je neko preneo da tu živi samo jedan čovek i da zbog toga neće da se asfaltira.

-To nije tačno, niko nam to nije rekao, nego ove godine je urađen put od 6,5 km, a na koji način ćemo rešavati asfalt u toj drugoj mahali videćemo – kaže Mitrović.

Mitrović: Počela izgradnja puta Borovac – Novo Selo, mašine na terenu

Podsetimo, Dragi Soilković, Dimitrije Nedeljković i Vlasta Stojmenović iz Donjeg Novog Sela obratili su se preko našeg portala Nenadu Mitroviću i predsedniku Aleksandru Vučiću tražeći da im se asfaltira put u dužini od 3 kilometara do Bogdanovca, govoreći da bi ih taj put spojio sa civilizacijom.

Kako su Bujanovačke ranije objavile, u toku su radovi na asfaltiranju u selima Lukarce i Jablanica.

Mitrović: Asfaltiranje u toku, sprovodimo Vučićevo obećanje




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *