Popis poljoprivrede: Rang lista Bujanovčana koji su prošli u drugi krug za popisivače

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 24. avgust 2023. Republički zavod za statistiku objavio je rang listu kandidata za popisivače na predostojećem Popisu poljoprivrede, a iz opštine Bujanovac na drugu fazu selekcije je pozvano 68 kandidata.

Bujanovčanima koji su prošli prvu fazu izbora intervjui i predaja dokumentacije zakazani su za 26. i 28. avgust u sali za konferencije u Opštini Bujanovac.

Rang listu i termine intervjua možete videti OVDE.

Spisak neophodne dokumentacije možete videti OVDE.

-U slučaju da se ne odazove dovoljan broj kandidata potrebnih za obuku, redom će, telefonom i imejlom, biti pozivani kandidati „ispod crte“ (kandidati koji nisu u prvom krugu pozvani na predaju dokumentacije i intervju), dok se ne obezbedi potreban broj kandidata za obuku – navode iz Opštine.

Preliminarna lista kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku biće objavljena 1. septembra 2023. godine, u 16 časova.

Popis poljoprivrede u Srbiji sprovešće se od 1. oktobra do 15. decembra, a planirano je da u njemu učestvuje oko 3.000 popisivača, 300 opštinskih i 16 regionalnih koordinatora, koji će biti angažovani od 1. oktobra do 22. decembra.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *