Lopardince i Rakovac za Teodoru i Ognjena, humanitarni koncert u nedelju od 20h

Bujanovac, 6. septembar 2023. Mesna zajednica Lopardince i Mesna zajednica Rakovac organizovaće humanitarni koncert na kojem će se sakupljati prilozi za lečenje male Teodore Stajić iz Vrtogoša, a posetioci će biti u prilici da pomognu i Ognjenu Krstiću (11) iz Vranja. Organizatori su odlučili da koncert bude održan u nedelju (10. septembar) u dvorištu škole u Rakovcu od 20 časova, a ne od 19 sati kako je ranije najavljeno.

Kako kažu organizatori, nema drugih promena.

-Nastupiće Esad Plavi, Dragan Ranković, Maja Petrović i Miodrag Sekulić – najavio je za Bujanovačke predsednik MZ Lopardince Goran Kostić.

Program počinje revijalnom utakmicom mlađih kategorija BSK-a od 18 časova, nakon čega od 19 sati sledi nastup folklornih ansambala, KUD Vrelo Rakovac i KUD Soko Bujanovac ogranak Lopardince.

Sav prilog biće namenjen za lečenje Teodore Stajić iz Vrtogoša. Za pomoć Ognjenu biće istaknuti brojevi žiro računa i broj za slanje SMS poruka.

Teodori je za lečenje matičnim ćelijama u Turskoj potrebno 7 miliona dinara, a do sada je preko fondacije Pokreni život prikupljeno oko 90 odstvo sredstava.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *