SNS Bujanovac: Besramna opozicija maltretira građane

Bujanovac, 6. septembar 2023. Povodom dešavanja u Skupštini Srbije danas se oglasio bujanovački Opštinski odbor Srpske napredne stranke osudivši, kako se navodi u objavi,  besramni pokušaj opozicije da blokira rad Skupštine

-Predstavnici opozicije danas su pokazali staro lice nekulture u nizu i nepoštovanja institucija Republike Srbije.  Nadvikivanje, zviždanje i onemogućavanje rada Skupštine Republike Srbije još jedan je način maltretiranja građana Srbije i blokada rada legalno izabranih institucija Republike Srbije od strane građana, pored blokada puteva i mostova – kažu bujanovački naprednjaci.

Sednica Skupštine Srbije završena je danas nakon što je usvojeno više od 20 tačaka dnevnog reda, uključujući rebalans budžeta za 2023. godinu. Poslanici opozicije ponovo su ometali rad duvanjem u pištaljke i vuvuzele.

-Kada je na dnevnom redu Skupštine povećanje plata i penzija, izdvajanje za lečenje retkih bolesti i lečenje u inostranstvu, opozicioni predstavnici ne razmišljaju o dobrobiti građana, penzionerima, prosvetarima, majkama dece koje treba da dobiju novčanu naknadu, već isključivo o svojim ličnim interesima – navode iz SNS Bujanovac.

Poručili su da će rebalans budžeta biti usvojen i da će država sva obećanja i obaveze prema svojim građanima ispuniti, ma koliko besramno pokušavali da onemoguće normalan rad Skupštine i normalan život građana.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *