„Sigurna vožnja bicikla“ danas u gradskom parku

Bujanovac, 9. septembar 2023. „Lugina bike“ organizuje edukativni događaj „Sigurna vožnja bicikla“ za decu od 8 do 11 godina, u subotu (9. septembar) od 11 časova u gradskom parku u Bujanovcu. Projekat finansira Opština Bujanovac.

„Pozivamo vas da se pridružite pravoj avanturi za vašu decu na našem edukativnom događaju „Sigurna vožnja bicikla“. Ovaj događaj je osmišljen za decu uzrasta od 8 do 11 godina i ima za cilj da im pomogne da razviju svoje veštine vožnje bicikla na putevima i da nauče pravila bezbednosti u saobraćaju dok se zabavljaju na interaktivan način“, stoji u objavi Opštine.

Na ovom događaju, kako se navodi, deca će imati priliku da učestvuju u igrama, praktičnim vežbama i prezentacijama od strane obučenih biciklista. Naučiće kako da koriste svoj bicikl na bezbedniji način, kako da prepoznaju potencijalne opasnosti na putu i razumeju zašto je važno primenjivati pravila bezbednosti u saobraćaju.

Ovo je odlična prilika za vašu decu da nauče nešto novo i provedu prijatno vreme u sigurnom okruženju“, poručuju organizatori.

Svaki učesnik će, dodaju, dobiti brošuru sa pravilima vožnje bicikla i na kraju će biti nagrađen Sertifikatom za uspešno završenu obuku.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *