Pobegao iz zatvora na Kosovu, ženu i decu silom doveo u Bujanovac, pretio samoubistvom pred policijom

Bujanovac, 15. septembar 2023. B.K. (1991) iz Podujeva priveden je u četvrtak uveče u Bujanovcu, jer je nakon bekstva iz zatvora sa teritorije Kosova i Metohije svoju vanbračnu suprugu K.T (1986) iz Kosova Polja i dvoje maloletne dece doveo u Bujanovac, u iznajmljeni stan i počeo da vrši psihičko nasilje nad K.T. Prilikom intervencije bujanovačke policije B.K je držao sebi nož pod vrat preteći da će da se ubije, saznaje naš portal u Osnovnom javnom tužilaštvu (OJT) u Vranju.

-B.K. iz Podujeva AP KiM (1991) u Bujanovcu vršio je psihičko nasilje prema vanbračnoj supruzi K.T. (1986) iz Kosova Polja, na taj način što je nakon bekstva iz zatvora sa područja AP KiM vanbračnu suprugu, bez svoje volje, i dvoje maloletne dece doveo u Bujanovac, u iznajmljenom stanu, pri čemu je ušao u raspravu sa oštećenom i nije joj dozvoljavao slobodno kretanje kako se ista ne bi vratila na AP KiM.– navode iz OJT.

Prilikom intervencije policijskih službenika PS Bujanovac, a da ne bi bio priveden, B.K je držao sebi nož pod vrat preteći da će da se ubije.

Prema osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, od strane poicije izrečena mu je hitna mera zabrana komunikacije i prilaska žrtvama nasilja i isti će biti priveden tužiocu radi saslušanja zbog krivičnog dela nasilje u porodici.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *