Počinje drugi krug „Uzmi račun i pobedi“, u igri 10 stanova u Beogradu

Bujanovac, 22. septembar 2023. – Drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2023“ počinje 14. oktobra i tokom pet izvlačenja građanima će biti podeljeno 10 stanova, najavio je potpredsednik vlade i ministar finansija Srbije Siniša Mali, prenosi N1.

On je kazao da se u bazi zajedno sa pristiglim računima nalazi ukupno 217 milijardi računa koje su slali građani i naveo da više od milion građana ima instaliranu aplikaciju preko koje šalju račune za ovu nagradnu igru.

„Prosečno se dnevno šalje 804.000 računa, čiji je prosečan iznos 1.046 dinara“, kazao je Mali i dodao da će poslednje izvlačenje biti 11. novembra, kada će biti dodeljena dva stana.

Pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja fiskalni račun sa QR kodom, izdat na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum, pošalju putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi”. Fiskalni račun nije ograničen u pogledu minimalne vrednosti, a moguće je skenirati samo vrstu računa promet prodaja.

Uzmi račun i pobedi: Još jedan fiat 500 u Vranju

Učesnik započinje učešće u nagradnoj igri skeniranjem QR koda sa fiskalnih računa, ili unošenjem podataka sa fiskalnog računa.

Svi fiskalni računi koji su jednom uspešno uneti u bazu podataka skeniranjem QR koda ili ručnim unosom, ne mogu se više unositi i u slučaju ponovnog unošenja, učesnik će dobiti obaveštenje da je došlo do neuspešne prijave i da je račun već iskorišćen.

Izvlačenje nagrada obaviće se izvlačenjem kuglica iz bubnja u kome će se naći šest setova sa brojevima od 0 do 9. Održaće se ukupno pet javnih izvlačenje nagrada na Prvom programu RTS-a od 18h i to: Prvo izvlačenje 14. oktobra kada se dele jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu; Drugo izvlačenje 21. oktobra kada se dele jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu; Treće izvlačenje 28. oktobra kada se dele dva dvosobna stana u Beogradu; Četvrto izvlačenje 4. novembra kada se dele dvosoban i trosoban stan u Beogradu; Peto izvačenje 11. Novembra kada se dele trosoban i četvorosoban stan u Beogradu.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Ukupna vrednost nagradnog fonda prvog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi iznosi 1.682.035,07 evra. Nagradni fond čini 10 stanova u Beogradu.

Još jedan „fiat 500“ u Vranju: Talična Ulica Kneza Miloša




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *