Čas košarke u bujanovačkom vrtiću

Bujanovac, 5. oktobar 2023. (foto arhiva) – Mali košarkaši i košarkašice OKK Play 017 iz Bujanovca promovisaće u petak multietničku školu košarke u predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Bujanovcu. Predškolci će imati priliku da se, u okviru Dečije nedelje, upoznaju sa najlepšom igrom pod obručima.

-Deca će uz pomoć naših članova izvoditi košarkaške elemente i svi predškolci koji budu prisustvovali dobiće medalje i flajere za upis – kaže za Bujanovačke osnivač i trener kluba Play 017 Nenad Stajić.

Stajić ovom prilikom najavljuje i utakmicu koju će, u prvom kolu 2. Muške lige Srbije, prvi tim OKK Play 017 igrati protiv ekipe Jastrebac iz Aleksinca, u subotu (7. oktobar), u Sportskoj hali Mladost u Bujanovcu, od 16 sati.

-Ovo je prva zvanična utakmica naših seniora u ovom rangu takmičenja od osnivanja kluba – kaže Stajić.

Ekipa sastavljena, kako kaže, pre svega od igrača koji su veoma mladi, pojačana četvoricom iskusnijih igrača, pokušaće da se kroz takmicenje u 2. ligi pokaže u što boljem izdanju.

-Ovom prilikom pozivamo sve navijače da dodju u sto većem broju i podrže naše momke kako bi zabelezili pobedu – dodaje Stajić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *