Sajam automobila u Nišu ovog vikenda: Popusti za najnovije modele

Bujanovac, Niš, 5. oktobar 2023. (Foto Vanja Keser/JV)- Ljubitelji četvorotočkaša i dvotočkaša imaće priliku da razgledaju najnovije modele na 14. Sajmu automobila, koji će od 6. do 8. oktobra biti održan u hali „Čair“ u Nišu. Organizatori najavljuju veliki broj premijera, a pažnja će biti usmerena na nova hibridna i električna vozila, motocikle i elektro bicikle, pišu Južne vesti.

Niški dileri automobila i brojne auto-kuće ponudiće ono najbolje što trenutno imaju u ponudi u svojim salonima, najavljuju organizatori, a postice očekuje i bogat prateći program – muzički bendovi, plesne grupe i nagradne igre.

Biće izloženi neki od brendova automobila: “Folksvagen”, “Židou” “Opel”, “Honda”, “Ford”, “Suzuki”, “Tojota”, “Citroen”, “Audi”, “Škoda”, “Reno”, “Dačia”, “Motogrini”, “Pežo” i “Mercedes”. U bogatoj ponudi Sajma pored putničkog i teretnog programa na sajmu će se naći i osiguravajuća društva“ – kažu iz Auto Moto Fest-a.

Premijeru pred niškom publikom imaće “Reno” sa novim modelom automobila “austral”, a srpsku premijeru imaće restilizovana “A klasa” “Mercedesa”. I ove godine obezbeđeni su sajamski popusti za kupovinu najnovijih modela.

Svečano otvaranje Sajma zakazano je za petak, 6. oktobar, od 10 sati, a posetioci mogu sva tri dana da razgledaju automobile od 10 do 20 sati.

Pojedinačna cena ulaznice je 300 dinara, dok za gupnu posetu (10 i više osoba) košta 200 dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *