Meštani ulice Branka Radičevića ogorčeni na Arifija zbog asfalta

Bujanovac, 10. oktobar 2023. Bujanovčani koji žive u ulici Branka Radičevića ogorčeni su na opštinsku vlast i njihovog sunarodnika predsednika Nagipa Arifija, jer im, kako kažu, ni sada neće biti asfaltiran sokak od svega stotinak metara. „Za to vreme našim komšijama se bukvalno asfaltiraju dvorišta“, kažu oni.

-Evo sad spremaju za asfaltiranje ili nekoliko sokaka u našem kraju, zapravo to i nisu sokaci već dvorišta, prilazi, kome kako treba, i svi će dobiti asfalt osim nas, svi koji su u prijateljskim ili nekim poslovnim odnosima sa predsednikom opštine Nagipom Arifijem i njegovim direktorom JP Komunalac Ruždijem Halilijem, koji takođe živi ovde – kaže naš sagovornik.

Naglašava da to što se radi o objektima sagrađenim bez dozvola očigledno ne predstavlja nikakav problem za opštinsku vlast.

-Dok god se radi o ljudima bliskim Arifiju i Haliliju niko neće pitati imaju li dozvole za to što su izgradili – tvrdi ovaj Bujanovčanin.

Na svako pitanje kada će njihov sokak doći na red, dodaje on, u Opštini su odgovarali sa „biće“.

-I tako 25 godina – kaže on.

Bujanovačke su ranije pisale da je u Bujanovcu u toku asfaltiranje više ulica po projektima planiranim budžetom za ovu godinu.

Radovi u Bujanovcu, ove ulice će biti asfaltirane

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *