Lopardince nedelju dana bez vode

Bujanovac, 12. oktobar 2023. (foto arhiva) – Selo Lopardince kod Bujanovca nema vodu gotovo nedelju dana, iako su nadležni iz JP Komunalac obećali da će pumpu, koja se pokvarila, zameniti najkasnije do srede.

-Vode još uvek nema. Sutra ćemo zvanično tražiti objašnjenje od Komunalca. Navodno su postavili neku polovnu pumpu, ali nije radila, pa čekaju iz Inđije da stigne nova – kaže predsednik Mesne zajednice Lopardince Goran Kostić.

Podsetimo, vodosnabdevanje u selu prekinuto je u petak (6. oktobra) zbog kvara potisne pumpe, a meštani su problem Komunalcu prijavili u subotu, o čemu su Bujanovačke ranije pisale.

Lopardince bez vode ceo vikend, čeka se Komunalac

Nisu ni očekivali da se vodosnabdevanje normalizuje za vreme vikenda, ali su se nadali da će već u prvim danima nedelje dobiti vodu. Razočarani u rad JP Komunalac, tražiće u petak zvanično objašnjenje zašto se do sada problem nije rešio.

Ovo nije prvi put da Lopardinčani danima nemaju vodu. U julu prošle godine javilo se više ogorčenih meštana našem portalu, govoreći da mesec dana nemaju vodu tokom većeg dela dana i da ih direktor JP Komunalac Ruždi Halili ignoriše.

Bujanovačke su više puta pisale o nestašici vode u Lopardincu i drugim selima bujanovačke opštine, pogotovo tokom leta, zbog čega je pre dve godine održan i protest isped Opštine.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *