Asfaltiran put od škole u Levosoju do ulaza u Oslare

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 16. oktobar 2023. – Rehabilitacija puta u Levosoju kod Bujanovca, u dužini od jednog kilometra, završena je u nedelju. Vrednost posla, koji je finansiralo Ministarstvo za saobraćaj, građevinu i infrastrukturu, je 9 miliona dinara.

Obnovljeni put proteže se od Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Levosoju do ulaza u selo Oslare. U okviru ovog projekta koji je finansiran od strane Ministarstva za saobraćaj, građevinu i infrastrukturu urađen je i put u dužini od jednog kilometra u selu Klenike, a vrednost tog puta koji vodi do manastira Prohor Pčinjski je 15 miliona dinara – kaže za Bujanovačke vd direktora Službe Koordinacionog tela za jug Srbije Nenad Mitrović.

Mitrović: Asfaltiranje puta od Prohora Pčinjskog do granice sa S. Makedonijom

Pored ovoga, kako kaže, u nedelju je rađena i deonica koja vodi od manastira Prohora Pčinjskog do graničnog prelaza u dužini od 2,5 kilometara, koja bi trebalo da bude završena danas.

-Sada radimo dve ulice u dužini od 950 metara u selu Lopardince, pripreme su u toku i do kraja nedelje bi trebalo da se završi i asfaltiranje. Pored toga, radiće se i put u dužini od 1300 metara u selu Ljiljance, zatim put u dužini od 400 metara u selu Žbevac  i put u dužini od 350 metara u selu Žuželjica. Sve ovo finansira Vlada Republike Srbije preko Koordinacionog tela – dodaje Mitrović.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *