Kosovska policija: Islamski poglavar iz Medveđe i iedan Srbin uhapšeni na putu Priština – Gnjilane

Tekst portala Insajderi

Bujanovac, Medveđa, 16. oktobar 2023. – Predsednik Saveta Islamske zajednice u Medveđi Fitim Sahiti i jedan Srbin iz tog mesta uhapšeni su na Kosovu pošto je policija u automobilu u kome su se nalazili pronašla supstancu za koju se sumnja da je marihuana, kao i hladno oružje, piše prištinski Insajderi. Oni su uhapšeni na putu Priština – Gnjilane u petak.

Kako navodi ovaj medij, njima je određen jednomesečni pritvor, a ovu informaciju je za Insajderi potvrdio i Sahitijev brat.

Insajder saznaje da je Sahiti pritvoren zbog sumnje za nelegalno posedovanje hladnog oružja, odnosno noža.

Kako se navodi, policija je zaustavila automobil kojim su se kretali osumnjičeni i prilikom kontrole u vozilu pronašla i zaplenila 5,7 grama marihuane i nož.

„Na putu Priština-Gnjilane 13.10.2023. godine u 15:00 časova, uhapšena su dvojica osumnjičenih građana Srbije (jedan Albanac i jedan Srbin), nakon što su zaustavljeni dok su se kretali vozilom. Prilikom kontrole istih, policijski službenici su pronašli i zaplenili supstancu za koju se sumnja da je narkotik sličan marihuani, u količini od 5,7 grama, kao i oštar predmet – nož. Po nalogu tužioca, osumnjičeni su posle ispitivanja smešteni u pritvor“, saopštila je policija u izveštaju za 24 sata.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *