Masovna tuča maloletnika u Preševu, jedan izboden nožem

Bujanovac, 16. oktobar 2023. U tuči petorice maloletnih mladića u Preševu jedan od učesnika sukoba povređen je nožem, što je tužilaštvo okarakterisalo kao pokušaj ubistva.

Maloletniku koji je drugom mladiću nožem naneo ubodne rane u predelu grudi i leđa određen je pritvor do 30 dana.

Do tuče je došlo u petak (13. oktobar) u Ulici 15. novembra. Više javno tužilaštvo u Vranju se danas oglasilo povodom ovog slučaja.

“Dana 13.10.2023. godine,dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju od strane Policijske stanice Preševo prijavljeno je da u 13.00 časova u Preševu, u ul. 15. Novembar došlo do tuče između 5 maloletnihlica, pri čemu je jedno maloletno lice u tuči koristilo nož kojim je povređeno drugo maloletno lice nanošenjem više ubodnih rana u predelu grudi i leđa, koje su od strane ZC Vranje kvalifikovane kao lake telesne povrede, ali obzirom da su nanete u predelu vitalnih oragana tužilaštvo je radnju kvalifikovalo kao pokušaj ubistva. Maloletno lice koje je nanelo povrede je privedeno dežurnom sudiji Višeg suda u Vranju i na predlog tužilaštva određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana. U odnosu na ostale učesnike, prikupljaju se dokazi radi kvalifikacije njihovih radnji”, navode iz VJT.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *