JAVI BUJANOVAČKIM! Prijavite problem preko našeg portala

Ovako izgleda naša nova aplikacija

Bujanovac, 17. oktobar 2023. – Dragi čitaoci, poštovani sugrađani, svi vi koji pratite Bujanovačke ma gde se nalazili!

Od 2015. godine i prvog objavljenog teksta, dobili smo na hiljade vaših poruka putem društvenih mreža, najčešće ukazujući na životne probleme sa kojima se susrećete svakodnevno.

Bujanovačke, kao medij koji postoji zbog građana, odgovorio je na svaku vašu poruku i, koliko je u našoj mogućnosti, makar pokušao da reši probleme na koje ste nam ukazivali.

Da bismo olakšali komunikaciju,  uz podršku našeg partnera EED ( European Endowment for Democracy), na našem sajtu instalirali smo aplikaciju JAVI BUJANOVAČKIM, koja se nalazi u vrhu naše stranice.

Na njoj vrlo jednostavno, na svom maternjem jeziku, možete da nam opišete problem sa kojim se suočavate, požalite se na organe javne uprave, napišete sve što vas muči i tišti, a mi ćemo, kao i do sada, vaš problem izneti u javnost i učiniti sve da ga zajedno sa vama rešimo.

Pišite nam o komunalnim, ekološkim, infrastrukturnim, saobraćajnim i svim ostalim problemimam sa kojima se suočavate, o smeću, divljim deponijama, elementarnim nepogodama…

Naravno, aplikacija nije namenjena samo za prijavljivanje problema!

Pozivamo vas da nam preko nje javljate sve ono za šta smatrate da je važno, zanimljivo, da nam šaljete fotografije…

Napominjemo da, ukoliko želite, možete da ostanete anonimni prilikom prijavljivanja, a popunjavanje aplikacije je vrlo jednostavno.

Zato vas molimo da od sada koristite ovu aplikaciju umesto da nam pišete na društvenim mrežama- kao do sada. Bujanovačke će prikupljati informacije od građana i u vaše ime tražiti rešavanje problema od nadležnih.

Dakle, pišite, javljajte, sugerišite, kritikujte…

Ako želite da nešto JAVITE BUJANOVAČKIM samo KLIKNITE OVDE!

Bujanovačke su oči i uši građana!




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *