Ekološka katastrofa u Novom Naselju, građani upozoravaju Arifija

Bujanovac, 23. oktobar 2023. Stanovnici Novog Naselja u Bujanovcu traže od predsednika opštine Nagipa Arifija da sve ulice u tom naselju budu asfaltirane, a ne samo, kako kažu, ulice u kojima žive Romi. U suprotnom spremni su da izađu na ulicu i blokiraju radove. Pored toga, kako navode, guše se u smradu sa obližnje divlje deponije i kanalizacije koja se izliva u Trnovačku reku. Oni su našem portalu poslali fotografije ekološke katastrofe sa lokacije na svega 50 metara od Doma zdravlja.

-Molim Vas da objavite ovu sramotu i pitatajte presednika opštine da li ima nešto u planu sa delom Novog Naselja pored Doma zdravlja. Pogledajte kako ljudi žive, u vodu se izliva i kanalizacija, oseća se i smrad  deponije koja upravo gori – kaže naš čitalac.

Pored rešenja za ekološku katastrofu u kojoj žive, meštani ovog naselja traže i da im se asfaltiraju ulice i  postavljanje kontejnera, jer nemaju gde da bacaju smeće.

-Poručite presedniku opštine Bujanovac Nagipu Arifiju da će mestani Novog Naselja izaći na ulicu i blokirati radove ukoliko ne asfaltiraju sve ulice u Novom Naselju, a ne samo ulice gde žive Romi – kaže naš čitalac.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *