Koordinaciono telo otvara vrata za građane Bujanovca

Dan otvorenih vrata

Bujanovac, 23. oktobar 2023. – Građani opštine Bujanovac razgovarali su u četvrtak sa predstavnicima Službe Koordinacinog tela o potrebama i problemima za koje smatraju da bi uz pomoć institucija mogli biti rešeni. „Dan otvorenih vrata“, odnosno prijem građana u kancelariji KT obavljaće se od sada jednom mesečno.

Sa Bujanovčanima su razgovarali v.d. zamenice direktora Službe Koordinacionog tela Jelena Čolić i savetnik Goran Gavrilović.

„Prijem za građane jednom mesečno u određeno vreme ili „Dan otvorenih vrata“ je prilika za sugrađane da sa predstavnicima Službe Koordinacinog tela razgovaraju o tekućim pitanjima i potrebama za koje smatraju da bi uz podršku institucija mogli da budu rešeni i zadovoljeni, dok će za urgentne probleme i dalje moći da se svakodnevno obrate kancelarijama Službe Koordinacionog tela u Preševu i Bujanovcu.“ – poručuju iz Službe Koordinacionog tela.

Martinović u Bujanovcu, prvi sastanak Službe Koordinacionog tela

Ovu praksu Služba KT primenjuje već neko vreme, kako bi omogućila sugrađanima da se sastanu i razgovaraju sa predstavnicima Službe Koordinacinog tela na efikasan način, bez nepotrebnog čekanja.

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović, naveo je da će u slučaju njegovog odsustva sa građanima razgovarati njegovi saradnici.

Građanima je preporučio da svoje termine za razgovor u kancelarijama Službe Koordinaconog tela u Bujanovcu prethodno zakažu na broj telefona 017 / 854 – 601.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *