Gornji Vrtogoš: Mesecima molimo za put, ovo su nam ostavili

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 3. novembar 2023. Meštani sela Gornji Vrtogoš mesecima čekaju da se sanira put kroz selo koji je posle radova na kanalizacionoj mreži ostao u katastrofalnom stanju. Kažu da su se mnogo puta obraćali nadležnima u Gradskoj upravi Vranje, ali da niko nije prstom mrdnuo da sanira put.

Zbog toga su se obratili našem portalu, sa nadom da će kada šira javnost vidi sa čime se suočavaju nadležni konačno reagovati.

-Pre pet meseci su završeni radovi na kanalizaciji od tada sve ostaji ovako kako vidite na slikama. Polomismo kola, vojska tu prolazi stalno, nikom ništa – kaže jedan Vrtogoščanin.

Po njegovim rečima, fotografije ne dočaravaju dovoljno u kakvom je stanju put, kao i da ima tačaka na kojima je ugrožena i bezbednost pešaka.

Objavite molim vas, meštani će vam biti zahvalni – poručio je on.

Radi se o deonici dugoj oko 2 kilometra.

Bujanovačke podsećaju građane, ne samo opštine Bujanovac, da mogu preko aplikacije Javi Bujanovačkim  da nam pišu o komunalnim, ekološkim, infrastrukturnim, saobraćajnim i svim ostalim problemimam sa kojima se suočavaju, a naš portal će od nadležnih tražiti odgovore i reakciju. Tako će biti u slučaju Gornjeg Vrtogoša.

             




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *