Uspešan vikend bujanovačkih košarkaša, Strahinja Zdravković vodio seniore do pobede

Strahinja Zdravković vodio ekipu do pobede

Bujanovac, 13. novembar 2023. Pioniri, pionirke i seniori KK Play 017 iz Bujanovca zabeležili su proteklog vikenda pobede protiv ekipa Elita, Morava 021 i Mladost Vesna. Mini basketaši, u okviru turnira, odigrali su osam utakmica protiv KK Fenix iz Skoplja.

Seniori su u u nedelju zabeležili pobedu protiv ekipe Mladost Vesna iz Bele Palanke 76:67.  Bujanovčane je do pobede vodio Strahinja Zdravković sa 32 poena.U narednom kolu gostuju ekipi Kursumlije.

-U četvrtak su pionirke u Vladičinom Hanu zabeležile pobedu protiv Morave 021. Ukoliko zabeleže pobedu u narednom kolu protiv Dubočice iz Leskovca na svom terenu, obezbediće plasnam u kvalitetnu ligu pionirki – kaže za naš portal osnivač i trener kluba Play 017 Nenad Stajić.

Pioniri su u nedeju takođe zabeležili pobedu protiv Elite. Tom pobedom, po rečima Stajića, obezbedili su plasman u kvalitetnu ligu, tako da utakmica protiv Pantera u narednom kolu neće imati rezultatskog znacaja.

Na turniru koji je održan u nedelju mini basketaši su protiv vršnjaka KK Fenix iz Skoplja odigrali osam utakmica bez rezultatskog značaja.

-Bilo je lepo gledati ih i uživati u igri i sreći najmlađih članova našeg kluba – kaže Stajić.

minibasketaši

Igra pod obručima

Pioniri

Pionirke




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *