Centar za socijalni rad u Bujanovcu dobija novog direktora, Ameti neće da konkuriše ponovo

Bujanovac, 28. novembar 2023. (foto arhiva Nijazi Ameti) – Centar za socijalni rad u Bujanovcu dobiće u narednim danima novog direktora. Konkurs je otvoren 15. novembra i rok ističe za dva dana.

Dugogodišnji direktor Centra za socijalni rad Nijazi Ameti rekao je Bujanovačkim da neće konkurisati za novi mandat.

On nije mogao da nam kaže koliko kandidata se do sada prijavilo. Direktora Centra za socijalni rad imenuje lokalna samouprava.

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom, kandidat treba da ispunjava i sledeće uslove: da bude državlјanin Republike Srbije, da ima visoko obrazovanje na studijama drugog stepena (master akademske studije, specijalističke akademske studije, specijalističke strukovne studije), odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine i odgovarajući akademski, odnosno stručni naziv utvrđen u oblasti pravnih, ekonomskih, psiholoških, pedagoških i andragoških i socioloških nauka, odnosno stručni naziv diplomirani socijalni radnik.

Pored ovoga, treba da ima najmanje pet godina radnog iskustva u struci, da poseduje organizatorske sposobnosti, da nije osuđivan i da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

Uz prijavu na konkurs, kandidati treba da prilože: uverenje o državlјanstvu ne starije od 6 meseca, lekarsko uverenje, overenu fotokopiju diplome o stečenoj stručnoj spremi, potvrda o radnom stažu, uverenje da kandidat nije pod istragom i da se protiv istog ne vodi postupak.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *