Hotel otkazao gostoprimstvo, tribina ProGlasa u Vranju na otvorenom

Bujanovac, Vranje, 1. decembar 2023. – Umesto u hotelu Royal Putnik, kako  je najavljeno, u Vranju će održati skup na otvorenom, saopštili su organizatori. Poseta Vranju ipak nije otkazana, te će oko 12 časova i 30 minuta glumica Svetlana Ceca Bojković položiti cveće na spomenik Bori Stankoviću u Gradskom parku, u pratnji najavljenih učesnika sudije i pisca Miodraga Majića, profesora Univerziteta dr Miodraga Jovanovića i pisca i izdavača Gojka Božovića. Potom će učesnici prošetati niz šetalište niz ulicu Kralja Stefana Prvovenčanog, sve do platoa kod Robne kuće, gde će Vranjanci moći da ih sretnu, razgovaraju sa njima i potpišu tekst ProGlasa.

„Deo inicijatora i autora teksta ProGlas, posetiće Vranje u subotu, 2. decembra, uprkos iznenadnom otkazivanju ugovorenog zakupa prostora u hotelu Royal Putnik od strane menadžmenta hotela. Tribina je trebalo da bude održana od 13 časova u konferencijskoj sali hotela, čiji je menadžment, suprotno inicijalnom dogovoru, organizatorima saopštio da su se javile ‘nepredviđene okolnosti’ zbog kojih je iznajmljivanje sale nemoguće“, saopštili su iz ProGlasa.

ProGlas: Ceca Bojković i sudija Majić u subotu u Vranju

Podsećamo, ProGlas ima za cilj da podstakne građane Srbije da u što većem broju izađu na decembarske izbore i tekst je za dve nedelje potpisalo više od 160.000 građana. Pokretači ProGlasa i autori teksta su akademici Ljubomir Simović, Vladimir Kostić i Vladica Cvetković, profesori Univerziteta Ivanka Popović, Miodrag Jovanović, Filip Ejdus i Tamara Džamonja Ignjatović, sudija i pisac Miodrag Majić, glumica Svetlana Bojković, reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić, pisac i izdavač Gojko Božović, reditelj Srdan Golubović, novinarka Biljana Stepanović, novinar u penziji Petar Peca Popović. Među potpisnicima ProGlasa je veliki broj uglednih ličnosti iz javnog života.

Svojim potpisom deo „ProGlasa“ postali su i glumci Branka Katić, Jelisaveta Seka Sablić, Tatjana Bošković, Nataša Ninković, Katarina Žutić, Nikola Kojo, Vojislav Brajović, Branislav Trifunović, Slobodan Ninković, Nikola Đuričko, reditelji Goran Marković i Janko Baljak, kao i dramski pisac Nebojša Romčević i dramaturg Ivan Lalić. Iza ideja inicijative stali su i muzičari Bisera Veletanlić, košarkaš Dejan Bodiroga, Ivana Rašić Trmčić – Sajsi MC, Marko Šelić Marčelo, Vasil Hadžimanov, Antonije Pušić – Rambo Amadeus i Bojan Zulfikarpašić.

Nakon Vranja, ekipa ProGlasa kreće za Leskovac, gde će takođe održati tribinu, od 18 časova.




One thought on “Hotel otkazao gostoprimstvo, tribina ProGlasa u Vranju na otvorenom

  1. Srbin

    stra Lojze čuva uprave hotela putnik niko nema hrabrosti od ugostitelja bruka i sramota za grad Vranje Srbija ne sme da stane borimo se za našu decu dok ima i jedan Srbin ja ću se boriti za Srbiju

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *