Organizacija “Svi za Kosmet”: Pokrenuta akcija prikupljanja paketića za decu sa KIM

Bujanovac, 4. decembar 2023.- Humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“ pokrenula je devetu po redu akciju za novogodišnje paketiće deci Kosova i Metohije, koja će trajati do 29. decembra. Pozivaju sve zainteresovane da se priključe doniranjem slatkiša, igračaka i novca za pravljenje prazničnih paketića za mališane.

Nakon prošlogodišnjeg uspeha, kada smo složno, uz pomoć plemenitih ljudi, sproveli akciju sakupljanja priloga u više od 110 gradova u 13 država sveta i podelili 16.700 paketića ukupne vrednosti oko 400.000 evra, pozivamo sve da to dobro delo ponovimo i ove godine. Tokom prošlogodišnjeg poduhvata obradovali smo paketićima mališane u čak 234 mesta, a ubeđeni smo da ćemo, zahvaljujući građanima velikog srca i društvenoodgovornim kompanijama, taj rezultat ponoviti i ove godine“, poručuju iz organizacije.

Svi zainteresovani akciji se mogu priključiti doniranjem slatkiša, igračaka i novca za pravljenje prazničnih paketića za mališane.Detaljne informacije o punktovima na kojima građani mogu volonterima organizacije „Svi za Kosmet“ predati poklone, kao i instrukcije za sve vrste elektronskih donacija, nalaze se na stranici: https://szkizvestaji.info/paketici-za-decu-na-kosovu-i-metohiji-2024/

Prikupljanje darova traje do 29. decembra, paketići će biti podeljeni za Srpsku novu godinu i Savindan, a u sklopu ove akcije pomoći ćemo i određeni broj ugroženih porodica i svetinja u našoj južnoj pokrajini. Spisak novčanih donatora biće vođen transparentno na internet prezentaciji organizacije „Svi za Kosmet“. Zajedno možemo mnogo. Ulepšajmo im praznike i u ove dane velikih iskušenja izmamimo osmehe!“, dodaju iz organizacije.

Udruženje Kraljevina Srbija spremilo poklone za decu Kosovskog Pomoravlja




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *