Sabornost: Ne podržavamo nijednog političara pa ni Nestorovića

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 14. decembar 2023. Bujanovačka SrBska organizacija Sabornost (SOS) ne podržava nijednu listu koja će učestvovati na parlamentarnim izborima u Srbiji 17. decembra, iako su osnivači organizacije bili na predizbornoj tribini pokreta dr Branimira Nestorovića u sredu u Bujanovcu.

Da je SOS dao podršku Nestorovićevoj listi „Mi – glas iz naroda“ za Bujanovačke je danas demantovao jedan od osnivača i predsednik organizacije Oliver Milenković

-Na tribinu smo išli kao građani, pojedinci, da čujemo stavove predvodnika ove liste, da vidimo o čemu se tu radi. To nikako ne znači da smo kao organizacija podržali listu dr Nestorovića – kaže Milenković.

Pokret dr Nestorovića u Bujanovcu: Ovaj kraj je strateški važan, nećemo ni sa naprednjacima ni sa opozicijom

On je naglasio da je od osnivanja princip organizacije da neće pružati podršku nijednoj političkoj opciji i da se to neće promeniti.

Predstavnici liste „Mi – glas iz naroda“ jedini su učesnici parlamentarnih izbora koji su tokom kampanje posetili Bujanovac, pored Jahje Ferhatovića koji predvodi listu „Zajedno za budućnost i razvoj – Koalicija za mir i toleranciju“.

Među kandidatima za poslanike Nestorovićevog pokreta je i Lopardinčanin Goran Kostić.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *