Izuzetna prilika: 2 kuće i poslovni prostor u srcu Srpske Kuće na placu od 1986 m2 (FOTO)

Bujanovac, 28. decembar 2023. – Prodajem dve kuće u selu Srpska Kuća u samom centru sela! Kuća je od pokojnog Bucka majstora iz tog sela, nadaleko poznatog u Bujanovcu i Vranju svakako!

Opis: Jedinstvena prilika za život i poslovanje! Plac od skoro 2000 m2 nudi dve kuće, mehaničarsku radionicu, garažu i prostor bivše seoske prodavnice i magacinski prostor.

 

Starija kuća (112m2) odiše šarmom prošlih vremena, nova kuća (210m2) je prilagođena modernom životu. Lokal u prizemlju nove kuće (50m2) može se proširiti na 110m2, prilagođavajući se vašim potrebama za poslom ili domom. Ova prilagodljiva prostorija nudi izuzetnu priliku za profitabilno poslovanje, izdavanje ili život.

Vrednost placa se ogleda u LOKACIJI, u više od 700 m2 krovnih površina, idealnih za gradnju objekata za kolektivno ili stambeno stanovanje. Ravan teren placa ga čini idealnim mestom za investicije.

Infrastrukturni resursi uključuju bunar, struju, gradski vodovod i kanalizaciju. Plac je oivičen asfaltnim putem, a glavni put ka Karadniku i Vrtogošu prolazi pored.

Ova ponuda ima ogroman potencijal za život i poslovanje u srcu Srpske Kuće. Za informacije ili pregled, kontaktirajte nas.

Prilika koju ne želite propustiti!

CENA NA UPIT

064/125-8686
Aleksandar




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *