Pošao po seno, a na tavanu pronašao pištolje, drogu i strane pasoše

Bujanovac, 15. januar 2024. – Meštanin Žujinca kod Preševa našao se u čudu kada je u nedelju, u svom pomoćnom objektu koji služi za skladištenje sena, pronašao 2 pištolja, 9 inostranih putnih isprava, kao i izvesnu kolićinu marihane i heroina. Interventna jedinica lokalne policije odmah je izašla na lice mesta.

Nezvanično, policija je zatekla vlasnika imanja koji je izjavio da je pre samog prijavljivanja sa svojim komšijom uzimao balirano seno sa tavana pomoćnog objekta, kada su u levom uglu tavana uočili nekakve predmete.

Kada su se približili ustanovili su da se u rukavicama nalaze 2 pištolja nepoznate marke, jedna kartonska kutija u kojoj je u providnoj kesici bila praškasta materija bele boje, još jedna providna kesica u kojoj se nalazila sasušena biljna materija zelene boje i više stranih putnih isprava

Nakon uviđaja, uzeti su brisevi sa oba pištolja, kao i od praškaste, odnosno biljne materije, dok će otisci sa putnih isprava biti naknadno uzeti.

O događaju je obavešteno OJT Vranje, koje je naložio veštačenje oružja, opojne droge i putnih isprava i pokretanje istrage protiv nepoznatih učinioca.




2 thoughts on “Pošao po seno, a na tavanu pronašao pištolje, drogu i strane pasoše

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *