Arsićeva stranka u kampanji: Ne samo da smenimo aktuelnu vlast, nego i da rešavamo probleme građana

Bujanovac, 3. februar 2024. Bujanovački odbor Narodnog Pokreta Srbije (NPS) na čelu sa Sašom Arsićem zvanično je počeo kampanju za lokalne izbore u opštini Bujanovac, a cilj ove stranke, kako je saopšteno, nije samo smena aktuelne monoetničke vlasti, već rešavanje problema koji se gomilaju godinama unazad.

“Narodni Pokret Srbije u Bujanovcu na sledećim opštinskim izborima izaći će pred građane bujanovačke opštine samostalno ili u koaliciji sa ostalim političkim grupacijama koje dele iste političke ciljeve i principe kojih se mi pridržavamo”, saopšteno je u petak.

Stranka koju na lokalu vodi Saša Arsić planira da iz svake mesne zajednice delegira po jednog kandidata za opštinskog odbornika.

“Naš osnovni cilj nije samo zauzimanje mesta opštinskih odbornika već zadatak da kroz delovanje u opštinskoj skupštini obezbedimo bolji život građana naše opštine”, navode iz NPS.

Naglašavaju da osnovni cilj nije samo smena aktuelne monoetničke vlasti,  već nalaženje rešenja za sve aktuelne probleme koji se nagomilavaju godinama unazad,  a koje aktuelna vlast gura pod tepih.

“Ponudićemo građanima opštine Bujanovac u ovom mesecu konkretni program za prevazilaženje svih aktuelnih problema koji muče ovaj narod u našoj opštini”, kaže se u saopštenju.

U NPS su, navode, svesni činjenice da građanima nije prioritet da se smeni jedan, a da dođe drugi koji će se ponašati isto, te planiraju da u direktnom razgovoru sa meštanima u svakom selu i gradu čuju stavove i prioritete.

“A da naši odbornici kao glavni zadatak imaju da te probleme rešavaju i da redovno pre i posle izbora ta ista mesta obilaze i da građanima polažu račune šta su uradili”, poručuju iz NPS.

Dodaje se da će njihov rad biti transparentan kako bi građani znali šta je od obećanog urađenog. Kako kažu, kampanju počinju iako izbori još uvek nisu raspisani, jer su svesni da moraju da obave mnogo razgovora sa građanima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *