Prvo obraćanje javnosti bujanovačkog POKS-a

Bujanovac, 8. februar 2024. Novoosnovani odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) u Bujanovcu zalagaće se za ekonomski rast i razvoj, za otvaranje novih radnih mesta, a saradnja sa lokalnim institucijama i organizacijama biće ključ za ostvarivanje naših ciljeva, poručuje predsednik odbora Predrag Trajković.

„Kao predsednik POKS Bujanovac, boriću se za pravdu, transparentnost i odgovoran rad naše organizacije. Zajedno sa članovima i građanima, izgradićemo zajednicu koja se ponosi svojim vrednostima i koja će biti primer razvoja i saradnje“, navodi Trajković u pisanoj izjavi upućenoj našem portalu.

POKS formirao odbor u Bujanovcu, predsednik iz Žbevca

On naglašava da će se POKS aktivno baviti potrebama mladih, stvaranjem povoljnog okruženja za obrazovanje i rad, i integrisanjem svih segmenata opštine u procesu odlučivanja.

„Želimo omogućiti ravnopravno učešće svih građana u životu opštine i stvoriti atmosferu u kojoj se svaki glas čuje i poštuje“, dodaje Trajković.

POKS će, po njegovim rečima, sa fokusom na odgovornost i transparentnost, raditi na stvaranju uslova za otvoren dijalog sa građanima.

„Zajedno ćemo izgraditi opštinu Bujanovac koja se ponosi svojim dostignućima, gde svaki građanin oseća podršku i gde zajedno stremimo ka boljoj budućnosti“, kaže Trajković  i zahvaljuje se svima koji pružaju podršku POKS-u i veruju u njegovu viziju.




One thought on “Prvo obraćanje javnosti bujanovačkog POKS-a

  1. Jovan

    Pa zato Srbija propada gospodin Trajković je pre dva meseca učestvovao u kradju u Selo Rakovac i u Bujanovac .On vodi Politiku strašno.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *