U Bujanovcu niče nova zgrada, javni uvid do ponedeljka

Bujanovac, 15. februar 2024. Zgrada od šest spratova i 48 stanova, sa garažama za 29 vozila i 18 parking mesta biće izgrađena u Bujanovcu, u ulici Braće Jugovića (katastarska parcela 4552/1).

Opština je objavila projekat na svom sajtu, a uvid javnosti u projektnu dokumentaciju omogućen je od 13. do 19. februara u Opštinskoj upravi.

Parcela na kojoj će se graditi je površine 1.313 m2 i nalazi se u ulici Braće Jugović (skretanje iz Kralja Milutina kod radnje Miki Maus).

Projekatom je predviđeno po sedam stanova na prvom, drugom, trećem, četvrtom, petom i šestom spratu, a na prizemlju šest stambenih jedinica.

Unutar parcele sve slobodne površine su planirane kao zelene površine sačinjene od travnjaka i cvetnih površina.

Investitor je fizičko lice iz sela Letovica kod Bujanovca, a za urbanistički projekat bio je zadužen Pin View iz okoline Vranja.

Bujanovačke su već pisale da je Plan generalne regulacije (PGR) Bujanovca izmenjen kako bi se omogućila izgradnja stambenih zgrada u centru Bujanovca.

Plan generalne regulacije Bujanovca se menja zbog izgradnje kolektora i izgradnje u centru

 




One thought on “U Bujanovcu niče nova zgrada, javni uvid do ponedeljka

  1. Залажем се за истину

    Јавност занима порекло новца инвеститорима и власницима великих зграда. По ком основу је зарађен новац који се улаже у стамбене зграде? Јавности све дати на увид. Нек инвеститори приложе на увид јавности како је новац стечен за градњу стамбених зграда. Јавност има права да зна.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *