N1: Nož pronađen kod učenika u „Ribnikaru“

Bujanovac, Beograd, 23. februar 2024. (Foto N1)- Kod jednog učenika 8. razreda Škole Vladislav Ribnikar u Beogradu pronađen je non. Nož su u njegovom rancu otkrili đaci. MUP Srbije potvrdio je da je kod jednog učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“ danas pronađen nož, ali ističe i da niko nije povređen, niti je taj učenik ikome pretio. Nastava u školi je prekinuta a na lice mesta došla je i resorna ministarka Slavica Đukić Dejanović, – prenosi N1.

Kako je za N1 ispričao roditelj jednog od učenika tog razreda, deca su pronašla nož, nakon što ga je taj učenik pokazivao. Đaci su zatim obavestili obezbeđenje i školskog policajca.

Roditelj kaže da se radi o učeniku na čije je ponašanje i ranije skretana pažnja upravi škole. Ostavljao je pre dva, tri meseca uznemirujuće snimke na Tik-Toku, kaže jedan od roditelja. Roditelji navode da su bili na sastanku tim povodom i smatraju da je „to htelo da se zataška“. Iz škole je tada rečeno da je obavljen razgovor sa detetom i da je sve u redu i da se sve te situacije neće ponavljati. Nezadovoljni su, kažu i zbog toga jer je, nakon disciplinskog postupka, za psihološkinju škole vraćena ista osoba koja je bila i pre masovnog ubistva 3. maja prošle godine.

Mladi Srbi i Albanci iz Bujanovca zajedno odali poštu đacima stradalim u Beogradu

Deca koja pohađaju OŠ Vladislav Ribnikar danas su puštena kućama. U Vajber poruci upućenoj roditeljima je navedeno da će detaljne informacije o svemu dobiti kasnije, bez navođenja o čemu se radi, a stajalo je i da nastave neće biti do kraja dana.

Ekipa N1 je zatekla četvoricu policajaca, ali su oni rekli da nemaju ovlašćenja da daju informacije, ali da niko nije povređen.

Nisu potvrdili da je dečak odveden u policijsku stanicu, kako su neki mediji preneli.

Deca prve smene su puštena kući, ali dolaze đaci iz druge smene i kako javlja reporter N1, vlada konfuzija, jer deo roditelja đaka koji idu popodne nije dobio nikakvu informaciju.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *