Dema i Đole razgalili nažalost malobrojnu publiku (foto&video)

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 8. mart 2024. „Ovo veče je posvećeno ljubavi i životu, a život i ljubav ne mogu bez žena, one su ključni faktor i zato smo im uoči njihovog praznika posvetili najlepše ljubavne pesme i muziku. Želimo da im svaki dan bude 8. mart i da muškarci konačno počnu da se ponašaju tako“, rekao je prvi čovek bujanovačkog amaterskog pozorišta (BAP) Ljubiša Čolović organizator večeri posvećene ženama, održanoj u četvrtak u nekadašnjoj crkvenoj školi u centru Bujanovca.

Đorđe Stojilković, najstariji član BAP-a, predložio je da organizuju veče pod nazivom „Sve nežne reči sveta“ posvećeno svim ženama, što su ostali članovi jednoglasno prihvatili.

Pored Čolovića i Stojilkovića,  noć muzike i pesme uveličale su glumice amaterke Marija Backić i  Sanja Stojanović Tasić, koje su recitovale najlepše ljubavne stihove, dok ih je na gitari pratio čuveni lokalni muzičar Dema.

Marija i Sanja poslale su poruku svim mamama, bakama, prijateljicama, komšinicama i ostalim ženama povodom Dana žena.

-Ostanite svoje, ne dajte na sebe, čuvajte svoj ponos i dostojanstvo i budite to što jeste – poručila je Marija.

-Zaboravite malo na kuću i kućne obaveze, izađite, dajte malo vremena sebi i posećujte ovakva dešavanja – dodala je Sanja.

Malobrojna, ali odabrana publika uživala je u pesmama poput „Molitva za Magdalenu“ i „ Sve što znaš o meni“ Arsena Dedića, „Samo jednu ljubav imam“ Vlade Divljana i „Imati pa nemati“ Džeja Ramadanovskog. Neke od pesama su uz gitare pevali Đorđe Stojilković i Dema.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *