Pre pucnjave policija zaustavila vozača, ovaj zapucao na ženu koja je pobegla iz vozila

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 8. mart 2024. (Foto ilustracija)- Iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju navode da se u četvrtak oko 21.30 časova, u blizini naplatne rampe Preševo, dogodio pokušaj ubistva i samoubistvo, tako što je muškarac, državljanin Republike Severne Makedonije B.I, rođen 1972. godine, ispalio više metaka u žensku osobu, državljanku Republike Srbije J.V, rođenu 1994. godine, koja je sa njim putovala. Bujanovačke su u četvrtak uveče prve u Srbiji objavile ovu vest.

Muškarac je potom iz istog pištolja naneo sebi smrtonosnu povredu u predelu glave”, navodi se u odgovoru Tužilaštva našem portalu

Povređena žena prevezena je u ZC u Vranju, a potom tokom noći i u KC Niš i prema prvim podacima zdravstvene ustanove zadobila je više povreda opasnih po život, navode iz Tužilaštva.

Detalji pucnjave kod Preševa o kojoj su Bujanovačke prve javile

Prema našim policijskim izvorima, pre pokušaja ubistva i samoubistva  policijska patrola zaustavila je vozilo registarskih oznaka Tetova, u blizini naplatne rampe u Preševu, kako bi vozaču B.I. (52) napisali prekršajnu prijavu.

Na mestu suvozača nalazila se ženska osoba (J.V.)

Nakon što su saobraćajci napisali kaznu vozaču, žena je izašla iz vozila i počela da trči u pravcu Bujanovca, a za njom je krenuo B.I. i u njenom pravcu ispalio više hitaca iz pištolja.

Žena je ranjena pala na put, a napadač je počeo da beži u suprotnom pravcu.

Policija je krenula za njim, ali se on vratio kod kola gde je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu.

 Bujanovačke su ranije javile da je žena sa teškim povredama vrata tokom noći prebačena  iz vranjske bolnice u Klinički centar Niš, gde je operisana.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *