POKS: Ima nade za Bujanovac

Bujanovac, 21. mart 2024. – Kao nova politička organizacija na lokalu, bujanovački odbor POKS želi da se putem našeg portala predstavi građanima Bujanovca putem saopštenja koje potpisuje predsednik odbora Predrag Trajković. POKS je deo koalicije za predstojeće lokalne izbore zajedno sa NPS, Novim DSS i Goranom Kostićem Mekicom koji predstavlja pokret Mi-glas iz naroda.

Iako stranačka promocija nije deo uređivačke politike Bujanovačkih, ovom prilikom činimo izuzetak s obzirom da se radi o novoj stranci na lokalu, verujući da građani imaju pravo da se upoznaju sa političkom ponudom uoči izbora. Zbog toga ovo saopštenje prenosimo u celosti:

Uoči predstojećih lokalnih izbora, želim da istaknem ključne prioritete i viziju za dalji razvoj naše zajednice. Kao predsednik OO POKS Bujanovac, svesni smo izazova sa kojima se suočavamo, ali smo isto tako predani ostvarivanju pozitivnih promena koje će unaprediti kvalitet života svih građana.

Naša politička platforma zasniva se na čvrstim osnovama tradicije, nacionalnog identiteta i bezbednosti, uz poštovanje verskih i etničkih različitosti. Verujemo da je važno očuvati našu tradiciju i nacionalni identitet, istovremeno promovišući toleranciju i dijalog među svim zajednicama koje čine našu multietničku zajednicu.

Kroz naš plan razvoja, prioritet nam je jačanje ekonomije, obrazovanja, zdravstva, kulture, sporta i ruralnog razvoja. Smatramo da je ovo klučno za stvaranje prosperitetne budućnosti za sve građane Bujanovca.

POKS formirao odbor u Bujanovcu, predsednik iz Žbevca

U našoj koalicionoj priči, sa ponosom predstavljamo Nadu za Bujanovac – simbol časti, dostojanstva i vere u bolju budućnost naše zajednice. Predstavljamo spoj modernog i tradicionalnog, gde se tradicionalne vrednosti i nacionalni identitet sjedinjuju sa modernim idejama i vizijama za prosperitet.

Nada za Bujanovac simbolizuje našu predanost unapređenju života svakog građanina, bez obzira na etničku ili versku pripadnost. U našoj koaliciji, gledamo ka budućnosti sa optimizmom i verom u pozitivne promene koje možemo ostvariti zajedno.

Naša kolona predstavlja šareni mozaik različitosti i bogatstvo naše multietničke zajednice. U njoj se susreću ljudi svih generacija, veroispovesti i kultura, spremni da zajedno gradimo bolji Bujanovac. Moderni pristupi i inovativne ideje susreću se sa duboko ukorenjenim tradicijama i vrednostima, stvarajući harmoniju između prošlosti i budućnosti.

Nada za Bujanovac je više od političke platforme – to je obećanje da ćemo raditi zajedno, s poštovanjem i razumevanjem, kako bismo ostvarili naše zajedničke ciljeve i snove. Pozivamo sve građane da nam se pridruže ka boljoj budućnosti za naš grad i za generacije koje dolaze.

Ujedinjeni kao zajednica, zajedno smo nepobedivi.

Nada za Bujanovac – čast, dostojanstvo, zajedno ka boljoj budućnosti!

Uz podršku naše koalicije na lokalnom nivou, koja uključuje i POKS Bujanovac, verujemo da možemo ostvariti stvarne promene koje će doneti napredak našem gradu. Pozivamo sve građane da podrže našu viziju za bolju budućnost Bujanovca na predstojećim izborima.

Vaš,

Predrag Trajković
Predsednik OO POKS Bujanovac




One thought on “POKS: Ima nade za Bujanovac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *