Počelo fudbalsko proleće: Ovo su rezultati FK BSK od cicibana do prvotimaca

Bujanovac, 25. mart 2024. Selekcije pionira, petlića i cicibana BSK Bujanovac proteklog vikenda nastavili su takmičenje u RIS ligama i u prvom kolu prolećnog dela sezone ostvarile su polovičan učinak. Pioniri su poraženi u Vladičinim Hanu rezultatom 1:0, dok su petlići ubedljivo (5:1) pobedili ekipu Mladost iz Prekodolca i učvrstili svoje mesto na čelu tabele.

Pioniri su, po rečima trenera, u jednoj izjednačenoj utakmici, bez mnogo šansi na obe strane, poraženi od Morave u Vladičinom Hanu minimalnim rezultatom.

-Selekcija petlića je dominantnom partijom, lakše nego što se očekivalo, i ubedljivom pobedom (5:1) donela 3 boda sa jednog od najtežih gostovanja u prvenstvu protiv ekipe Mladosti iz Prekodolca i učvrstila svoje mesto na čelu tabele nakon 10. odigranih kola – poručuju iz kluba.

Dvostruki strelci petlića i najbolji igrači lige bili su Rahim Iseni (2011) i Mihajlo Aleksić (2011).

-Selekcije cicibana 2013/14 i 2015/16 ovog vikenda uzvratila je gostovanje ekipi K.F Trnovac i uz jednu dopadljivu igru punu lepih poteza i golova pokazala da je reč o veoma talentovanim generacijama čije vreme tek dolazi – dodaju iz kluba.

Sledeće utakmice mladi i talentovani fudbaleri BSK igraće narednog vikenda na domaćem terenu.

-U subotu (30. mart) pioniri dočekuju od 12 časova ekipu Jedinstvo iz Bošnjaca, a kadeti će u nedelju (31. mart) od 11 časova igrati protiv ekipe Mladost iz Bosilegrada – kažu za naš portal u BSK.

Takmičenje u Pčinjskoj okružnoj ligi nastavio je i prvi tim BSK koji je pobedio Levosoje sa 4:0. Seniori su prvi na tabeli sa 39 bodova, dva više od OFK Alakince.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *